## **Peraki Enduro**

## 4th April 2015

## **2015 KTM NATIONAL ENDURO SERIES** 2015 Beta SI Series

Section	Description	Distance	Time	Avg Speed	Check	Opens	at
					Start	10:00	By yards
1	TT 1 & TT 2  Coast  NOTE: there are hills	34 km	68 min	30 kph	Fuel 1 Check 1	11:08	Top Check - Danny
2	TT 3 Far Out - Juniors DO NOT do this section NOTE: steep	28 km	70 min	24 kph	Fuel 1 Check 2	12:18	Top Check - Danny
3	Unimog	21 km	53 min	24 kph	Fuel 2 Check 3	13:11	Yards at Base
4	TT 4 & TT 5 Manuka	16 km	40 min	24 kph	Fuel 2 Check 4	13:51	Yards at Base
	Total:	71 km	02:41	Junior FINISH			
	Total:	99 km	03:51	Intermediate FINISH			
5	Rockgarden	12 km	24 min	30 kph	Fuel 2 Check 5	14:15	Yards at Base
6	TT 6 Repeat of Coast and part of Rock garden NOTE: There are rocks!	23 km	46 min	30 kph	Check 6	15:01	Yards at Base
	Total:	134 km	05:01	Expert FINISH			

**Notes:** Fuel 1 On the trailer at the top of the road

TT 1 Fast Bulldozed Tracks Thru Manuka

Fuel 2 At the main pits TT 2 & TT 6 On Coast through low scrub

TT 3 FAR OUT - tight

**TT 4** Reverse of the end of TT 1

**TT 5** Start of TT 1 bastardised



1 of 1 4/04/2015 11:35 p.m.