Oparau Enduro

29-01-2011

2011 YAMAHA NATIONAL ENDURO 2011 Yamaha TTR

Section	Description	Distance	Time	Avg Speed	Check	Opens	at
					Start	10:00	By Woolshed
1	Pre-ride THREE special tests NOTE: Ride with your eyes open!	29 km	76 min	23 kph	Fuel 1 Check 1	11:16	By Woolshed
2	TT 1 & TT 2 NOTE: Ride with your eyes open!	46 km	115 min	24 kph	Fuel 2 Check 2	13:11	Road Crossing
3	TT 3 NOTE: Ride with your eyes open!	17.5 km	43 min	24 kph	Fuel 1 Check 3	13:54	By Woolshed
	Total:		03:54	JUNIOR FINISH			
4	TT 4 NOTE: Ride with your eyes open!	30 km	60 min	30 kph	Fuel 2 Check 4	14:54	Road Crossing
5	TT 5 NOTE: Ride with your eyes open!	17.5 km	39 min	26 kph	Fuel 1 Check 5	15:33	By Woolshed
	Total:	139 km	05:33	INTERMEDIATE FINISH			
6	NOTE: Ride with your eyes open!	17 km	28 min	36 kph	Fuel 1 Check 6	16:01	By Woolshed
	Total:	156 km	06:01	EXPERT FINISH			
7	TT 6	0 km	0 min	0 kph	Check 7	16:30	Over at the creek

Notes: Fuel 1 At woolshed check

TT 1 & TT 4 Base, thru trees and creek

Fuel 2 Away, at road crossing $TT\ 3\ \&\ TT\ 5$ Back Section, a long test

TT 2 Hill climb, fast

TT 6 Expert EXTREME Special Test. After final section

